Opplev det umulige

Opplev det umulige - Bill Johnsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bill Johnsen
DIMENSJON
9,12 MB
FILNAVN
Opplev det umulige.pdf
ISBN
7812022081200

BESKRIVELSE

Vi møter alle sammen vanskeligheter i livet, situasjoner som virker håpløse og får oss til å spore av på veien mot våre drømmer. Tynget ned av det umulige glemmer vi at vi har himmelens kraft innenfor rekkevidde - en kraft som kan endre enhver situasjon og overvinne ethvert problem. Med innsikt og glød viser Bill Johnson hvordan du kan få tilgang til denne guddommelige kraften gjennom Den Hellige Ånd - og hvordan Ånden vil skjenke deg de tre overnaturlige gavene i 1. Korinterbrev 13: tro, håp og kjærlighet. Han avslører enkle, praktiske ideer knyttet til disse tre aspektene ved Jesu nåde, ideer som ikke bare vil endre måten du tenker, handler og elsker på, men som også vil forvandle selve atmosfæren omkring deg - og forløse himmelens kraft i din verden. Gjør deg klar til å oppleve det umulige!

Handel og marked. 5. Vi møter alle sammen vanskeligheter i livet, situasjoner som virker håpløse og får oss til å spore av på veien mot våre drømmer.

Mange har stilt spørsmål ved om den spektakulære ulykken kan være ekte. - Jeg tviler ikke et sekund, sier mannen som har filmet sin egen utrolige ulykke. Det å kjøre sitt egen hundespann, med vennlige og hardtarbeidende Alaska huskyer er noe av det mest fantastiske du kan oppleve.

RELATERTE BØKER