Maskefall

Maskefall - Synnøve Eriksen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Synnøve Eriksen
DIMENSJON
12,57 MB
FILNAVN
Maskefall.pdf
ISBN
2713537046364

BESKRIVELSE

En husmor i Jordbæråsen er populær som frisør blant damene. Henny trenger en hårklipp og koser seg mens hun får komplimenter for den hjemmesydde kjolen sin.«Jeg skulle så inderlig gjerne ha hatt en slik kjole.» Fru Foss så nesten bedende på henne. «Kunne De tenke Dem å sy for meg? Jeg skal naturligvis ordne med stoff og påkoste arbeidet. Selv er jeg riktig umulig når det gjelder håndarbeid.» Henny svarte raskt og impulsivt at hun gjerne kunne sy for fru Foss. På vei hjem følte hun seg oppglødd, og i hodet hennes var en splitter ny idé i ferd med å bli pønsket ut. Hvis fru Foss kan, så kan også fru Olsen, tenkte Henny.

Legg i handlekurv. Biblioteksentralens omtale (bok 2 i serien) På grunn av sykdom får Oda ta over som pyntepike på teateret ... Maskefall for Shetlandsgenseren LERWICK, SHETLAND (NRK): Den tradisjonsrike Shetlandsgenseren står i fare for å dø ut.

Burde den vært stanset? Publisert Publisert . 17.

RELATERTE BØKER