Gutt sluker universet

Gutt sluker universet - Trent Dalton | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trent Dalton
DIMENSJON
4,52 MB
FILNAVN
Gutt sluker universet.pdf
ISBN
7016884461522

BESKRIVELSE

En roman om kjærlighet, forbrytelser, magi og skjebnens spill i 1980-tallets Brisbane.En far som er forsvunnet, en mor som sitter i fengsel, en stefar som er heroinlanger, en stum bror og en beryktet forbryter som barnevakt. Tolv år gamle Elis liv er komplisert. Han prøver å finne ut hva som må til for å bli et godt menneske, men skjebnen legger stadig nye hindre i veien for ham. Det største av dem er Tytus Broz, byens legendariske narkokonge. Og snart blir Elis liv preget av et enda større alvor - han er i ferd med å bli forelsket. For ikke å snakke om at han må bryte seg inn i fengselet for å befri moren sin. En historie om brorskap, ekte kjærlighet og et særdeles usannsynlig vennskap. Gutt sluker universet vil bli den mest hjerteskjærende, fornøyelige og spennende boken du leser i år.

ISBN13 9788283134049. EAN 9788283134049 Omtalt tid 1980-1989.

Tolv år gamle Elis liv er komplisert. «Gutt sluker universet» er basert på forfatter og journalist Trent Daltons egen oppvekst. Biblioteksentralens omtale.

RELATERTE BØKER