Det ugjenkallelige

Det ugjenkallelige - Anne-Lise Boge | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Lise Boge
DIMENSJON
6,32 MB
FILNAVN
Det ugjenkallelige.pdf
ISBN
4093966646173

BESKRIVELSE

Endelig får Maren anledning til å besøke Oda. Hun blir helt betatt av vesle Milla, og det er med tungt hjerte hun må forlate dem. Oda begynner å venne seg til livet i Oslo, men hun slites mellom kravene på musikkskolen og ansvaret for Milla. Det var ikke slik hun hadde sett ungdomstiden for seg. Hun går på skoleball med Fredrik, og oppdager at han har andre sider i tillegg til dem hun hittil har sett. På nyttårsaften feirer de bursdagen hennes. Det blir en kveld hun aldri vil glemme. Oda la datteren varsomt ned i sengen. - Milla, Milla, hvisket hun med gråten i halsen. - Tilgje meg, ban! Et uendelig vakkert smil lyst opp det lille barneansiktet. Milla så rett inn i Odas tårevåte øyne - holdt blikket hennes fast. - Smiler du til meg? Oda bøyde seg over barnet. Millas smil bredte seg som varme inni henne og ga sjelen hennes et øyeblikks tiltrengt fred.

Oda begynner å venne seg til livet i Oslo, men hun slites mellom kravene på musikkskolen og ansvaret for Milla. Morshjerte 23: Det ugjenkallelige. 4.31 322 5 Forfatter: Anne-Lise Boge Innleser: Christin Borge.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Det ugjenkallelige fra Cappelendamm Endelig får Maren anledning til å besøke Oda. Hun blir helt betatt av vesle Milla, og det er med tungt hjerte hun må forlate dem.

RELATERTE BØKER