Tornerose

Tornerose En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,19 MB
FILNAVN
Tornerose.pdf
ISBN
4273422859267

BESKRIVELSE

Fortellingen fra den klassiske Disney-filmen i en flott bok med fargerike illustrasjoner på hver eneste side, til glede for nye generasjoner. Under lille prinsesse Auroras dåp blir dørene slått opp av den onde feen Malefika. Rasende over å ikke ha blitt invitert forbanner hun dåpsbarnet: På sekstenårsdagen skal Aurora stikke seg på en tein og dø! Kan de de gode feene Flora, Fauna og Kvitrebekk klare å mildne trolldommen og redde den lille prinsessen? Her er fortellingen presentert i en utvidet utgave med mange morsomme detaljer og egner seg for litt større barn. Les høyt, og gjør fortellingen levende!

Alle ... Amigos familiebarnehage, Tornerose. Nye tilbud om barnehageplass er sendt ut Alle tilbud i 3.

vedtekter-laeringsverkstedet-tornerose-barnehage.docx. Dokumenter fra Læringsverkstedet Ofte stilte spørsmål - Foreldrebetaling.

RELATERTE BØKER