Spillesug

Spillesug - Kaare Sandegren | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kaare Sandegren
DIMENSJON
4,51 MB
FILNAVN
Spillesug.pdf
ISBN
9997606013103

BESKRIVELSE

Denne boken handler om jazzmusikken i Oslo før, under og etter krigen. Forfatteren har tatt utgangspunkt i sine egne erfaringer fra jazzmiljøet, samt intervjuer av mellom tretti og førti tidligere jazzmusikere. Boken tar blant annet for seg endringene og belastningene jazzmusikken gikk gjennom under krigen, samt jazzens opprinnelse og utvikling. Med litteraturliste og tabula gratulatoria. CD-en som følger med inneholder 5 musikkspor.

En jazzdokumentar. Jazzmiljøet i Osloregionen under og etter krigen, og før.

Dette er veldig vanlig for mennesker med spilleproblemer, og på en måte kan man si at spillingen blir en metode for å takle disse følelsene. Når man spiller så klarer man ofte å skyve bort det som er vondt, og får det bedre - i hvert fall på kort sikt. Og det var tydelig å se at den lange pausen har gitt utslag i et spillesug og en stå på vilje som viste seg gjennom utrøtte bein og harde taklinger.

RELATERTE BØKER