Reisen

Reisen - Ida Fink | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ida Fink
DIMENSJON
7,15 MB
FILNAVN
Reisen.pdf
ISBN
5514395618690

BESKRIVELSE

En selvopplevd fortelling om to jødiske jenter som "frivillig" reiser fra Polen for å arbeide i Nazi-Tyskland. De legger ghettoen bak seg, og for å overleve må de skifte identitet både i sinn og skinn. Angsten for å bli avslørt hviler aldri. Ida Fink overlevde krigen.

Bestill hos Ving. Verb []. reise (bokmål/riksmål/nynorsk) (intransitivt) Forflytte seg fra ett sted til et annet - særlig når det gjelder lengre strekninger Vi reiser til Thailand i ferien.

Familien Prøis fra Svelvik reiser til krigerfolket waoraniene i dypet av Amazonas i Ecuador, og familien ... Sett sammen reisen akkurat slik du vil: Du velger reiselengde, fly og hotell. Vi samarbeider med over 400 flyselskaper og tusenvis av hoteller.

RELATERTE BØKER