Norsk kulturpolitikk i det 20. århundret

Norsk kulturpolitikk i det 20. århundret - Sture Kvarv | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sture Kvarv
DIMENSJON
9,18 MB
FILNAVN
Norsk kulturpolitikk i det 20. århundret.pdf
ISBN
2633323255056

BESKRIVELSE

Denne boken handler om norsk kulturpolitikk i de siste hundre år. Til grunn for denne politikken ligger både et ideologisk engasjement og pragmatiske tilpasninger til en sosial, økonomisk og kulturell virkelighet. Selv om norsk kulturpolitikk blir behandlet som et selvstendig tema, blir den også relatert til politikk på andre områder - for eksempel norsk utenrikspolitikk. Både den statlige og den kommunale kulturpolitikken blir behandlet. På det kommunale nivået legges det særlig vekt på de frivillige organisasjonenes rolle fra 1970-tallet og fremover. Politikk handler ikke bare om institusjoner og ulike beslutningsnivåer, men også om enkeltpersoners engasjement og innsats. Derfor er den menneskelige dimensjonen ved norsk kulturpolitikk gitt betydelig oppmerksomhet i denne boken.

satsinga gjennom Samstemt, med direkte, kontinuerleg og strategisk arbeidet med kulturpolitikk. Staten og bankene. En komparativ analyse av to norske bankkriser i det 20.

Kunsten skal kommentere, reflektere, kritisere og utfordre. Gjennom kunst og kultur utvider vi vår forståelse av oss selv og det samfunnet vi ... Formålet med denne publikasjonen er todelt.

RELATERTE BØKER