NATT I GAZA

NATT I GAZA Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,39 MB
FILNAVN
NATT I GAZA.pdf
ISBN
5707403552671

BESKRIVELSE

Krigen i Gaza, formidlet gjennom Mads Gilberts tekst og bilder. 20 kr. fra hver bok går til Protesemakeriet i Gazaz.Mens Mads Gilbert jobbet på AL-Shifa-sykehuset i Gaza i juli 2104 hadde han alltid kameraet i lommen på den grønne operasjonskittelen. I boka forteller bildene hans historiene menneskene i krigshelvete i Gaza, om den palestinske sivilbefolkningens grufulle lidelser og død. Men boka forteller også historien om mot, utholdenhet og en nesten ubegripelig innsatsvilje og moral blant palestinske helsearbeidere, frivillige - og hele det hardt prøvde samfunnet i Gaza, okkupert Palestina, 2014.

Mens Mads Gilbert jobbet på AL-Shifa-sykehuset i Gaza i juli 2104 hadde han alltid kameraet i lommen på den grønne operasjonskittelen. Rakettangrep mot Israel og flyangrep mot Gaza i natt. Roleg, men spent tirsdag formiddag.

Mens Mads Gilbert jobbet på AL-Shifa-sykehuset i Gaza i juli 2104 hadde han alltid kameraet i lommen på den grønne operasjonskittelen. I boka forteller bildene hans historiene menneskene i krigshelvete i Gaza, om den palestinske sivilbefolkningens grufulle lidelser og død. Kjøp Natt i Gaza fra Norske serier Krigen i Gaza, formidlet gjennom Mads Gilberts tekst og bilder.

RELATERTE BØKER