Memo globus

Memo globus - Oddbjørn By | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Oddbjørn By
DIMENSJON
10,36 MB
FILNAVN
Memo globus.pdf
ISBN
8513442020762

BESKRIVELSE

Oddbjørn By er norsk mester i hukommelse og forfatter av den internasjonale bestselgeren Memo. Gjennom media har han vist at alle kan lære å huske bedre. Tenk deg å snurre globusen, og uansett hvilket land folk peker på vet du hovedstaden. Det kunne deltakerne på Schrödingers Katt, etter at Oddbjørn By lærte dem teknikkene. I denne boka kan du lære den effektive oppskriften. Du kan også dele prosjektet med barn, søsken eller kjæreste, som en reise mot et felles mål. Tar du utfordringen, med å lære deg alle land og hovedsteder i verden?

B4 Globus kr 1 299. Globe Inflatable Political 40 Cm kr 139.

Tenk deg å snurre ... Oddbjørn By er norsk mester i hukommelse og forfatter av den internasjonale bestselgeren Memo. Gjennom media har han vist at alle kan lære å huske bedre.

RELATERTE BØKER