Lykken er en søt hevn

Lykken er en søt hevn - Elizabeth Buchan | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elizabeth Buchan
DIMENSJON
7,35 MB
FILNAVN
Lykken er en søt hevn.pdf
ISBN
3543600496306

BESKRIVELSE

Rose Loyd er spalteredaktør i en større London-avis, gift i over tyve år med en av avisens sjefer og mor til to voksne barn. Som lyn fra klar himmel oppdager hun at hennes mann har en affære, og enda verre blir sjokket når hun innser at den "utkårede" er hennes egen assistent. På toppen av det hele mister hun jobben i avisen. Alene og arbeidsledig sitter Rose igjen i det som hadde vært et lykkelig familiehjem og lurer på hvordan hun skal samle bitene i sitt liv igjen. Men den som ler sist ler best... "Fengslende, medfølende og glødende av episoder med le-eller-gråtehumor" * Mail on Sunday "Vidunderlig velskrevet - morsom, trist og sofistikert" * The Independent

Rose Loyd er spalteredaktør i en større London-avis, gift i over tyve år med en av avisens sjefer og mor til to voksne barn. Kjøp Lykken er en søt hevn fra Norske serier Rose Loyd er spalteredaktør i en større London-avis, gift i over tyve år med en av avisens sjefer og mor til to voksne barn. Som lyn fra klar himmel oppdager hun at hennes mann har en affære, og enda verre blir sjokket når hun innser at den 'utkårede' er hennes egen assistent. Kjøp bøker av Elizabeth Buchan.

Kjøp Otto monsters strandkaos. Jon Ewo (Innbundet) 172 kr.

RELATERTE BØKER