Den store boka med eventyr

Den store boka med eventyr Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,13 MB
FILNAVN
Den store boka med eventyr.pdf
ISBN
8716281712133

BESKRIVELSE

De beste eventyrene, de vakreste illustrasjonene - gaven til hele familien. I denne praktboka finnes alle de eventyrene man husker fra barndommen, og litt til. Her er eventyrene fra Asbjørnsen og Moe, H.C. Andersen, Brødrene Grimm og Tusen og en natt. Alle vakkert illustrert av Annine Qvale, akkurat slik eventyrillustrasjoner skal være. En bok for hele familien. Den store boka med eventyr var Annine Qvales største illustrasjonsoppdrag, hun sa selv at: «Med respekt for tidligere kunstnere og en lang tradisjon, har jeg med skrekkblandet fryd kastet meg over stoffet og inn i den eventyrlige skattkisten. Dette er et kjent og kjært stoff som fremdeles er like aktuelt - og forhåpentligvis har jeg gitt det en ny og visuell stemme.»

Andersens selvbiografi Mit livs eventyr kom i 1855. Den store Asbjørnsen og Moe-boka er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Peter Christen Asbjørnsen Peter Christen Asbjørnsen 08/27/2010.

I 1857 kom den mislykkede romanen At være eller ikke være, som imidlertid interesserer ved å røpe Andersens store interesse for og avhengighet av Hans Christian Ørsteds filosofi. H.

RELATERTE BØKER