Barnehelse

Barnehelse - Betty Kalikstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Betty Kalikstad
DIMENSJON
9,29 MB
FILNAVN
Barnehelse.pdf
ISBN
7525312932159

BESKRIVELSE

Barnehelse er en nyttig håndbok der du får svar på vanlige spørsmål om barnets helse.Boken har en generell temadel der vanlige sykdommer og ulike hverdagsplager gjennomgås. Du får basiskunnskap om alle tilstandene med oversikt over tiltak og hvilke medisiner man skal bruke. Boken er ryddig satt opp, inndelt etter tema slik at det er lett å finne fram. Her får du svar på de vanligste spørsmål foreldre stiller når barnet er sykt, du finner ut hva som plager barnet, du får vite hvilke medisiner som bør brukes og hvordan de brukes og du får råd om du bør oppsøke lege eller ikke. Boken er skrevet av barnelege Betty Kalikstad, ekspert på barn og medisiner. Her får du svar på alle spørsmål om barnehelse og nyttige råd og tips direkte fra barnelegen. Alt du trenger å vite om barnets helse! All nyttig informasjon om ulike plager og sykdommer samlet på ett sted!

Overvekt, leversykdom og tarmbetennelser - fordøyelsesplagene hos europeiske barn er på et skremmende høyt nivå, ifølge en ny rapport. Amming illustrerer den nære, gjensidige sammenhengen mellom barnehelse og fødselsbegrensning: For det første virker amming fertilitetsbegrensende (40). I barnehelsesammenheng er dette sentralt fordi det reduserer forekomsten av svært korte fødselsintervaller, som er assosiert med betydelig økt dødelighet både hos barnet før og barnet etter det korte intervallet (41). Kjøp 'Barnehelse, hverdagsplager, medisiner, gode råd, spørsmål og svar' av Betty Kalikstad fra Norges raskeste nettbokhandel.

Gravid. Alt du trenger å vite om graviditeten.

RELATERTE BØKER