Youcat

Youcat Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,11 MB
FILNAVN
Youcat.pdf
ISBN
2360483995818

BESKRIVELSE

Ungdomskatekismen YOUCAT, som er skrevet i en språkdrakt tilpasset unge mennesker, tar for seg hele den katolske tro slik den ble presentert i Den katolske kirkes katekisme, uten at den tilsikter å dekke hele dette volumets kompleksitet. Boken er strukturert i et spørsmål og svar-format. En kommentar etter svaret er ment å gi den unge leseren ekstra hjelp til å forstå spørsmålet som diskuteres og betydningen for eget liv. I tillegg gir ungdomskatekismen løpende og supplerende elementer i margene, som bilder, oppsummerende definisjoner, sitater fra Den hellige skrift, sitater fra helgener og troverdige troslærere, men også fra ikkereligiøse forfattere.

33 k liker dette. കത്തോലിക്കാസഭയുടെ യുവജനമതബോധന ഗ്രന്ഥം -YOUCAT Youcat.pdf - Free download Ebook, Handbook, Textbook, User Guide PDF files on the internet quickly and easily. YOUCAT-Brasil, Brasília.

a. (1) Katholisches bibelwerk (1) Katolsk forlag (1) Pattloch verlag gmbh + co (1) St.

RELATERTE BØKER