Mofongo

Mofongo - Cecilia Samartin | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilia Samartin
DIMENSJON
10,92 MB
FILNAVN
Mofongo.pdf
ISBN
6545784987794

BESKRIVELSE

"Det er magi vi skaper, ikke sant, abuela?" "Nå ja, det er avgjort en måte å se det på," svarte hun tankefullt. "Eller kanskje det er magien som skaper oss." Sebastian drømmer om å være som de andre gutta, å kunne løpe som en vind over fotballbanen. Men en hjertefeil gjør at han må stå på sidelinjen. Sebastian finner sin arena på kjøkkenet hos abuela Lola, og sammen tilbereder de eksotiske retter som fører en splittet familie sammen. Mofongo er Samartin-magi på sitt beste. Dette er en fortelling om å danse med døden, om hvordan små seire bygger vakre liv, om kjærlighet og lengsel gjennom generasjoner og hjerter som brister på så mange måter. Mofongo viser at skillet mellom glede og sorg ikke er skjørt, men usynlig.

Read 49 reviews from the world's largest community for readers. Sebastian har en hjertefeil som gjør at han ikke kan spille fotball med gut... Mofongo (Puerto Rican Plantain Balls) Sergio Remolina Epicurious October 2010.

Pris kr 305 (spar kr 44). Se flere bøker fra Cecilia Samartin. This traditional mofongo recipe is made from fried green (unripe) plantains mashed together with garlic and crackling pork rinds, also known as chicharrón.

RELATERTE BØKER