Min mors datter

Min mors datter - Ann O'Loughlin | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ann O'Loughlin
DIMENSJON
6,94 MB
FILNAVN
Min mors datter.pdf
ISBN
4736190892458

BESKRIVELSE

En mektig, rørende bok om familiebånd, utholdenhet og medlidenhet, og om hvordan kvinner støtter hverandre i de tyngste stundene. Min mors datter berører tematikk som ligger nærmest hjertene våre og får oss til å spørre oss selv: Hva ville vi gjort om vi var i Margo eller Cassies sko?Wicklow fylke, Irland. Margo har akkurat mistet ektemannen sin, Conor, og sørger dypt. Hun skjønner ikke hvordan hun og datteren Ella skal klare å leve videre uten ham. Så mottar hun et brev som snur opp ned på alt: Ikke bare har hun mistet sin mann, nå står hun i fare for å miste datteren også.Ohio, USA. Cassie har gått gjennom et vondt og bittert ekteskapsbrudd. Hun er ensom og sårbar og sliter med å komme seg videre. Så forlanger eksmannen å få utført en DNA-test for å sjekke om han er far til deres datter. Dermed må Cassie innse at hun også risikerer at datteren forsvinner ut av livet hennes.

Hun skjønner ikke hvordan hun og datteren Ella skal klare å leve videre uten ham. Men min mor sier at hos henne er alle velkomne, så da er resultatet at vi ikke kommer. Det føles som om hun velger min eks framfor sin egen datter.

Min mors datter berører.. - Jeg har skrevet et brev om min datter til politiet. Skjer det noe med meg, så vil jeg at de skal vite om henne på forhånd.

RELATERTE BØKER