Ikonisk

Ikonisk - Xavier Bekaert, Gillis Jonk, Jan Raes, Phebo Wibbens | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Xavier Bekaert, Gillis Jonk, Jan Raes, Phebo Wibbens
DIMENSJON
11,79 MB
FILNAVN
Ikonisk.pdf
ISBN
8498331000410

BESKRIVELSE

Denne boken inneholder ikke en oppskrift på umiddelbar suksess, men strategiske ideer om hvordan man kan bygge en ikonisk organisasjon. Den tar utgangspunkt i tre ikoniske organisasjoner: Royal Concertgebouw Orchestra, restauranten elBulli og rugby-laget All Blacks. Hva har disse organisasjonene felles? Alle tre er ikoniske organisasjoner som raskt ble de beundrede lederne på sitt felt, og var det lenger enn noen trodde var mulig. Det store flertallet organisasjoner kommer aldri dit. Det gjør bare noen få utvalgte, og når de gjør det, blir de der i flere tiår, et århundre eller mer. Det tvinger frem spørsmålet Hvorfor? og Hvordan får de det til?

Det inneholder følgende bokstaver: I I K K N O S (sortert alfabetisk). Ordet ikonisk har 3 vokaler og 4 konsonanter.

Utdanning: Statens Kunst- og håndverksskole, tekstillinjen, deretter grafikkavdelingen under Chrix Dahl 1966-71 . IKONISK: Sharon Stones filmøyeblikk er i dag blitt til en av de mest kjente scenene i filmhistorien. Foto: NTB Scanpix Vis mer FORFØRT: Sharon Stone spilte mot Michael Douglas i «Basic Instinct». Gjør comeback i ikonisk rolle etter 17 år.

RELATERTE BØKER