Hitler - min nabo

Hitler - min nabo - Edgar Feuchtwanger | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Edgar Feuchtwanger
DIMENSJON
8,30 MB
FILNAVN
Hitler - min nabo.pdf
ISBN
4836744907921

BESKRIVELSE

En sann historie - fortalt for første gang!Et unikt vitnesbyrd om hvordan en av tidenes mest barbariske menn levde sin småborgelige hverdag samtidig som han beordret drap på millioner av mennesker. Sett gjennom øynene til en liten jødisk nabogutt.Denne boken forteller den skremmende historien om hvordan en mann som Hitler kunne komme til makten i et kaotisk Europa, et Europa som på mange måter ligner på det vi opplever i dag. Kan vi stole på at historien ikke vil gjenta seg,eller er ikke demokratiet sterkere enn sitt svakeste ledd?"En viktig bok i våre dager, som forteller historien fra en helt ny vinkel. Tankevekkende og rørende!"Linn Steiner, Norli"En usedvanlig historie! History Today"Lettlest og lærerik, dypt gripende og umulig å legge fra seg." Mona Levin.

Moren min gikk ofte og spilte tennis på banen bak huset. Faren min satt av og til og jobbet i stuen.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Hitler - min nabo Edgar Feuchtwanger (Heftet) Tips en venn 129 kr Antall .

RELATERTE BØKER