Hestekrefter i offentlig tjeneste

Hestekrefter i offentlig tjeneste - Svein Magne Olsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Magne Olsen
DIMENSJON
8,74 MB
FILNAVN
Hestekrefter i offentlig tjeneste.pdf
ISBN
6514440854342

BESKRIVELSE

Boken viser hestetrukne kjøretøy og redskaper som var i bruk i de fleste offentlige etater i Norge frem til motorkraften tok over. Boken inneholder over 1000 illustrasjoner av de ulike hestetrukne kjøretøyene i form av malerier, tegninger og fotografier.

Graden kan endres en gang per år, og du kan når som helst stoppe uttaket eller ta ut hel alders­­pensjon. Fra 1.1.2020 gjelder ny ordning for offentlig tjenestepensjon for alle som er født i 1963 eller senere. De som er født før 1963 beholder gammel ordning for offentlig tjenestepensjon og offentlig AFP.

Det skal lønne seg å jobbe lenger og det skal bli enklere å skifte jobb mellom offentlig og privat sektor. Hvem får tjenestepensjon etter de disse reglene? De som er født i 1963 og senere får endret tjenestepensjon. Å jobbe på pensjonistlønn kan være en mulighet om du vil jobbe i offentlig sektor som alderspensjonist.Jobber du på pensjonistlønn, blir du ikke innmeldt i tjenestepensjonsordningen i offentlig sektor.

RELATERTE BØKER