Beatrijs i legende, saga, epos, novelle og drama

Beatrijs i legende, saga, epos, novelle og drama - Kåre Langvik-Johannessen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kåre Langvik-Johannessen
DIMENSJON
6,69 MB
FILNAVN
Beatrijs i legende, saga, epos, novelle og drama.pdf
ISBN
8291854794024

BESKRIVELSE

En av de mirakuløse legender fra middelalderen som har fått et sterkt nedslagsfelt i litteraturen, er fortellingen om nonnen som forlater sitt kloster for en manns skyld, føder barn, blir sviktet av mannen og lever som skjøge for å brødfø seg selv og sine barn og til slutt vender tilbake til klosteret uten at noen av hennes medsøstre har oppdaget at hun har vært borte i mange år. Her har Jomfru Maria påtatt seg hennes skikkelse og tjent i hennes sted. Dette sagnet vandret over hele Europa i middelalderen og fikk også sin gammelnorske versjon, skrevet i Flandern på 1200-tallet.

Sammenlign tilbud på Litteratur i middelalderen i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. Beatrijs en Carel ende Elegast, uitgegeven en toegelicht door W. J.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788256006816 Beatrijs. I legende, saga, epos, novelle og drama (1990) meer over deze tekst.

RELATERTE BØKER