Barnehagens hverdagsliv

Barnehagens hverdagsliv - Kjersti Nissen, Kari Kvistad, Ingar Pareliussen, Sølvi Hessen Schei | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Nissen, Kari Kvistad, Ingar Pareliussen, Sølvi Hessen Schei
DIMENSJON
12,23 MB
FILNAVN
Barnehagens hverdagsliv.pdf
ISBN
2571635935462

BESKRIVELSE

Læring og danning er sentrale begrep i barnehagens formålsparagraf. Hvordan kan begrepene forstås og ha betydning for samspill og innhold i barnehagens praksis? Denne boka gir inngang til vitenskapelige drøftinger om hvordan danning og læring kan foregå i barnehagens hverdag. Boka er praksisnær. Sentralt fokus er hvordan barnehagene arbeidet prosessuelt i utviklingsarbeid basert på Kunnskapsdepartementets pilotprosjekt om barnehagen som læringsmiljø og danningsarena, gjennomført i 2012. Boka kan inspirere til utviklingsarbeid, som også vektlegges i strategien Kompetanse for framtidens barnehage - fra 2014 til 2020. Boka er aktuell for ansatte i barnehagen, som pensumlitteratur i barnehagelærerutdanning og for ulik videreutdanning, samt ansatte i universitet og høyskoler.

Der er styreren gitt en viktig rolle i å sørge for at barnehagen oppfyller målene og kravene i rammeplanen. prosessene som forekommer i barnehagens hverdagsliv. For å kunne beskrive hva som kjennetegner ulike pedagogiske prosesser og hvordan de kommer til uttrykk i hverdagen, gjennomførte vi en kvalitativ dybdestudie.

Vi har stor tro på at variert fysisk aktivitet både inne og ute har positiv innvirkning på barns generelle utvikling. Kjøp Barnehagens hverdagsliv fra Bokklubber Læring og danning er sentrale begrep i barnehagens formålsparagraf. Hvordan kan begrepene forstås og ha betydning for samspill og innhold i barnehagens praksis? Denne boka gir inngang til vitenskapelige drøftinger om hvordan danning og læring kan foregå i barnehagens hverdag. En etnografisk studie av barnehagens hverdagsliv i lys av nyere diskurser og kommunal virkelighet.

RELATERTE BØKER