Testoppgaver

Testoppgaver - Bård Fadnes, Bernhard Hauge | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bård Fadnes, Bernhard Hauge
DIMENSJON
6,80 MB
FILNAVN
Testoppgaver.pdf
ISBN
3544513205781

BESKRIVELSE

Denne boka inneholder flervalgsoppgaver til alle trinnene i læreplanene for førerkortklassene C, D og CE. Trinn 1 Grunnkurs Trinn 2 Grunnleggende kjøretøy- og kjørekompetanse Trinn 3 Trafikal del Trinn 4 Avsluttende opplæring Boka presenterer varierte oppgaver som er nyttige for kandidater til teoretisk eksamen i tunge førerkortklasser. Det er utarbeidet fasit til alle oppgavene, og denne finner du på www.fagbokforlaget.no. Bård Fadnes er lærer i transportfag og har mange års erfaring som yrkessjåfør og trafikklærer for alle førerkortklasser. Bernhard Hauge er adjunkt og jurist og har mange års erfaring som yrkessjåfør og trafikklærer for alle førerkortklasser.

Han rodde alt han orket inn mot brygga. Testoppgaver til nasjonal delprøve. Dere kan logge seg inn og se eksempeloppgaver laget av fagkomiteene for nasjonal delprøve: https://summativ.uio.no/ Innlogging med: Brukernavn: UIO-brukernavnet ditt .

På den måten frigjør vi også tid i mattetimene til å holde på med andre ting innen matematikkfaget; vi får mer tid til å "snakke" og ... Kjøre LESEKURS i tekstoppgaver. Bare det å kalle det et kurs i tekstoppgaver opplever jeg at hjelper elevene litt fremover.

RELATERTE BØKER