Strikk skjerf til hele familien

Strikk skjerf til hele familien - Gudrún S. Magnúsdóttir | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gudrún S. Magnúsdóttir
DIMENSJON
11,2 MB
FILNAVN
Strikk skjerf til hele familien.pdf
ISBN
4381772748660

BESKRIVELSE

Lekre og varme skjerf til hele familien!Det er morsomt og enkelt å strikke skjerf, og du kan virkelig ta i bruk din kreativitet og fargesans for å lage et nytt yndlingsskjerf. Det er også alltid hyggelig å gi bort et hjemmelaget skjerf som passer perfekt til den som får det. Her får du mønster og ideer til skjerf som passer alle. Tradisjonelle og populære babyskjerf, uvørne skjerf til de yngre, klassiske herreskjerf og stilige skjerf for kvinner i alle aldere, det er bare å velge hva du vil lage først. Og strikk deg gjerne et lekkert skjerf som matcher resten av antrekket, det blir selve prikken over i-en.Mønstrene og modellene passer for alle som liker å strikke. Den litt uøvde skjerfstrikkeren finner noen flotte og enkle skjerfmønstre til å begynne med, den som er litt mer øvd vil finne et vell av ideer og mønstre som vil vekke oppsikt.Alle oppskriftene er nøye forklart, og med gode råd og tips for hvordan du blant annet lager dusker og pomponger.Lek deg med farger og skap din egen skjerfkolleksjon!

Tilbud NOK 203,00 Førpris: NOK 239,00 Rabatt-15% inkl. mva.

Mange av mønstringene og teknikkene går igjen i alle bøkene, og ved å kombinere oppskrifter fra de ulike bøkene kan man strikke matchende ... Kjøp Strikk votter til hele familien fra Cappelendamm Lek deg med farger og skap din egen vottestil! Det er vel få plagg som er så hyggelig å strikke som votter, da kan du virkelig bruke din fargesans og kreativitet. Det er alltid morsomt å gi bort et par hjemmelagde votter til store og små, det er jo en skikkelig praktisk og anvendelig gave. Den 28.08.18 gir Guttenogstrikkemor ut boken "Strikk til hele familien", utgitt av Achehoug.

RELATERTE BØKER