På sporet av god skriveopplæring

På sporet av god skriveopplæring Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,81 MB
FILNAVN
På sporet av god skriveopplæring.pdf
ISBN
4769509896772

BESKRIVELSE

Hva slags kunnskap trenger lærere og førskolelærere for å støtte barn og unges utvikling av skrivekompetanse, tekstkompetanse og faglig kompetanse gjennom skoleløpet? Denne boka formidler ny forskning og nye innsikter om skriveundervisning: om skrivingens formål, skrivestrategier, fagsjangrer og respons. Den gir konkrete innspill til skriveundervisning i ulike fag og på ulike nivå. Boka er derfor rettet motlærerne- og vil være en viktig kunnskapskilde både for studenter og praktiserende lærere i barnehage og skole. Boka har utspring i erfaringer fra forskningsprosjektet Skriving som grunnleggende ferdighet og utfordring - SKRIV - med base på Høgskolen i Sør-Trøndelag.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

Når vi tror vi måler elevenes kunn - På sporet av god skriveopplæring ei bok for lærere i alle fag. Heftet / 2011 / Bokmål 415,-353,-På lager, sendes nå Antall.

RELATERTE BØKER