Geopolitisk atlas

Geopolitisk atlas En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,12 MB
FILNAVN
Geopolitisk atlas.pdf
ISBN
5093177217749

BESKRIVELSE

Planetens politiske, økonomiske og kulturelle geografien er i ferd med å forandre seg foran øynene våre. De siste ti årene har det dukket opp nye sentre for produksjon, nye maktsentre og nye kommunikasjonsveier. Hvem kunne for få år siden forestille seg at den verdensøkonomien skulle rystes av den største krisen siden 1930-tallet? Hvem ville trodd for bare få år siden at flyselskaper fra Golfen skulle utkonkurrere det europeiske og amerikanske selskapene? Eller med nye sjøveier i Arktis? Le Monde diplomatiques Geopolitisk atlas retter søkelys mot de pågående forandringene, finne kreftene bak, vise at de endringene ikke er tilfeldige.

Begrepet ble lansert på begynnelsen av 1900-tallet av Rudolf Kjellén, en svensk politisk geograf.Kjellén var inspirert av den tyske geografen Friedrich Ratzel, som ga ut sin bok «Politische Geographie» i ... Historie Indtil 1. verdenskrig.

Kart og atlasser er to ting som hjelper oss å vite informasjon om sted, posisjon eller geografiske trekk på et sted. Selv om tosidekart og atlas er veldig like, er det en forskjell mellom dem.

RELATERTE BØKER