Er himmelen her?

Er himmelen her? - Anita Moorjani | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anita Moorjani
DIMENSJON
3,40 MB
FILNAVN
Er himmelen her?.pdf
ISBN
8721282219388

BESKRIVELSE

Anita Moorjanis nær døden-opplevelse er udødeliggjort, i Døden ga meg livet. Er himmelen her? er bestselgerforfatterens etterlengtede oppfølger. Når vi evner å se bortenfor våre begrensende oppfatninger om liv og død, himmel og helvete, vil vi erfare at vi kan forme livet vårt slik vi vil ha det. Skape vår egen himmel på jorden! Noen må få en vekker før de forstår det. Anita Moorjanis vekker het døden. Det er hennes ønske at Er himmelen her? skal bli din vekker, så du slipper å måtte befinne deg i en situasjon like dramatisk som den hun selv måtte håndtere.

Bla i boka. Se flere bøker fra Anita Moorjani. Hvis livet handler om reisen og ikke målet, er kanskje det livet vi lever her og nå himmelen? Når vi avvikler våre begrensende trossystemer vil vi erfare at vi kan forme livet vårt slik vi ... Er himmelen her? er bestselgerforfatterens etterlengtede oppfølger.Når vi evner å se bortenfor våre begrensende oppfatninger om liv og død, himmel og helvete, vil vi erfare at vi kan forme livet vårt slik vi vil ha det.

Gud satt «på en høy og opphøyd trone, og kanten på kappen hans fylte tempelet. Er himmelen her? er bestselgerforfatterens etterlengtede oppfølger. Når vi evner å se bortenfor våre begrensende oppfatninger om liv og død, himmel og helvete, vil vi erfare at vi kan forme livet vårt slik vi vil ha det.

RELATERTE BØKER