Dø av skam

Dø av skam - Mark Billingham | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mark Billingham
DIMENSJON
5,93 MB
FILNAVN
Dø av skam.pdf
ISBN
3593179435002

BESKRIVELSE

Fra bestselgende forfatter Mark Billingham kommer årets mest overraskende thriller, en fengslende historie om svik, bedrag og voldsom død.Hver mandag kveld møtes seks mennesker i en terapigruppe for å snakke om sin avhengighet. Der deler de sine innerste hemmeligheter: historier om løgner, anger og - fremfor alt - skam. Så blir en av dem funnet drept, og det blir klart at en av gruppens medlemmer må ha stått bak.Kriminalbetjent Nicola Tanner står overfor en vanskelig sak, for alt som er blitt snakket om i gruppen, er strengt konfidensielt. Så hva er det som er skamfullt nok til at noen har tatt sin død av det? Og hvordan finner man sannheten når fornektelse og svik er det mest naturlige i verden hos alle de mistenkte?

Hun tror at en åpnere holdning der helsepersonell utforsker selvmordsforsøket som en normal reaksjon på en uutholdelig livssituasjon, kan gjøre selvmordstemaet lettere å snakke om og bidra til at terskelen for å be om hjelp i tide, blir mindre. En skam som blir satt i tale og delt, kan bli lettere å bære. Men det er viktig å ha forståelse for at dyp skam er en gjennomgripende og emosjonelt dødbringende erfaring.

Du kan aldri vite hvem som ser deg Hver mandag kveld møtes seks mennesker i en terapigruppe for å snakke om sin avhengighet. Dø av skam av Mark Billingham Rett før biblioteket stengte for korona, hentet jeg en bunke bøker jeg hadde bestilt, deriblant denne, som kom på norsk i 2017. De 496 sidene ble lest mens jeg egentlig skulle vært på jobb, noe som føltes rart. Sana blir hovedpersonen når sesong 4 av «Skam» starter på mandag.

RELATERTE BØKER