Christian Sinding

Christian Sinding - Per Vollestad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Vollestad
DIMENSJON
8,74 MB
FILNAVN
Christian Sinding.pdf
ISBN
4667858212090

BESKRIVELSE

Christian Sinding (1856-1941) var en stor komponist og en verdensberømthet. Regjeringen tildelte ham "Grotten" som æresbolig, og han mottok Storkorset av St. Olavs orden i 1938. Så kom krigen og den døve gamle mannen i "Grotten" gikk som alltid sine egne veier. Åtte uker før sin død ble han innmeldt i Nasjonal Samling. I flere tiår ble musikken hans boikottet i nrk. Nå har det gått 100 år, og tiden er inne til å spørre om hva som egentlig skjedde i tilfellet Sinding. Hvem var det som egentlig svek, og hvem var det som i virkeligheten ble sveket? Med litteraturliste og navneregister.

See Christian Sinding's compensation, career history, education, & memberships. Sinding, norsk slekt som stammer fra sognedegn Jens Sinding i Kundby på Sjælland. Slekten kom til Norge med hans sønn, apoteker i Fredrikstad Holger Ferslew Sinding (1741-89), som var far til apoteker Ulrik Rosing Sinding (1777-1865).

Etter farens død 1860 flyttet familien fra Lillehammer til Christiania. Her begynte Sinding på Christiania katedralskole. Christian August Sinding (11 January 1856 - 3 December 1941) was a Norwegian composer.He is best known for his lyrical work for piano, Frühlingsrauschen (Rustle of Spring, 1896).

RELATERTE BØKER