Bibelfortellinger

Bibelfortellinger - Kristin Gunleiksrud | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Gunleiksrud
DIMENSJON
7,65 MB
FILNAVN
Bibelfortellinger.pdf
ISBN
1303420569208

BESKRIVELSE

I Bibelfortellinger har forfatteren gjenfortalt hele Bibelen, med vekt på å beholde dens egenart, motsetninger og frodighet. Her finner du alle de kjente bibelfortellingene, men også noen du trolig ikke kjenner til. Fortellingene står oversiktlig i rekkefølge og er fortalt i et lett og levende språk. Vi møter både det menneskelige og guddommelige i historier fylt av glede, sorg, humor og smerte. Bibelen er verdens mestselgende bok og en sentral del av vår kulturtradisjon. Bibelfortellinger gir deg mulighet til å få innsikt i hva boken rommer. Bibelfortellinger inneholder 178 bibelhistorier. 102 fra Det gamle testamentet og 76 fra Det nye testamentet. Fortellingene er illustrert med 38 kunstbilder. Mange kjente verk fra kunsthistorien, men også noen nyere bilder. Boken har laminert myk-cover med fliker. Passer for ungdom og voksne.

Org.nr.: 917 221 812 . Åpningstider, butikken i Akersgaten: Mandag - fredag: 10-18 Bare åtte personer overlevde flommen, men etter hvert ble de flere tusen.

Kjøp boken Bibelfortellinger for barn av Svein Tindberg (ISBN 9788272016349) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER