Asterix; Gallerhøvdingens datter

Asterix; Gallerhøvdingens datter - Jean-Yves Ferri | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jean-Yves Ferri
DIMENSJON
9,86 MB
FILNAVN
Asterix; Gallerhøvdingens datter.pdf
ISBN
2309498844117

BESKRIVELSE

TØFFE ADRENALINE UTFORDRER MANNFOLKA! Gallerhøvdingens datter er det fjerde albumet som manusforfatteren Jean-Yves Ferri og tegneren Didier Conrad samarbeider om. Vi møter Asterix og Obelix hjemme i landsbyen, og de beviser nok en gang at man ikke er nødt til å reise verden rundt for å oppleve eventyr. Her er det flust av spenning! Datteren til den legendariske gallerhøvdingen Vercingetorix har romerne i hælene og søker tilflukt i landsbyen til våre uovervinnelige gallere. Snart har hun sørget for å irritere den eldre garde kraftig, slik tenåringer gjerne gjør ... Adrenalines berømte far har aldri fått mer enn én rute i serien, men denne unge jenta er i høyeste grad til stede i album nummer 38 og bærer historien som ingen kvinnelig skikkelse har gjort det før i Asterix. Hun er stolt og sta, og hennes beslutninger er den drivende kraften som leder handlingen fra begynnelse til slutt!

Etter å ha innsett at de nye Asterix-albumene fra Ferri og Conrad alltid blir lansert midt på høsten, har Egmont innført en litt pussig juletradisjon der de selger inn hvert nye album som et «julehefte». Tidligere i år utga Egmont faktisk det 38. albumet i serien - Gallerhøvdingens datter.

Asterix (Hjemmet / Egmont, 1969 series) #38 - Gallerhøvdingens datter [Bokhandelutgave] bc 0879 019. Asterix #38 - Gallerhøvdingens datter ([november] 2019) Hjemmet / Egmont, 1969 Series < Previous Issue | ... 38 - Gallerhøvdingens datter.

RELATERTE BØKER