25. september-plassen

25. september-plassen - Dag Solstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Solstad
DIMENSJON
10,23 MB
FILNAVN
25. september-plassen.pdf
ISBN
6739336769779

BESKRIVELSE

25. september-plassen er en kollektivroman som skildrer en familie i to generasjoner. Romanen forteller om skotøyarbeideren Håkon Nyland og hans tre sønner som jobber på byens sagbruk, og om deres private og politiske drømmer. Gjennom denne familien skildrer Solstad samfunnsutviklingen i Norge fra krigen og fram til EF-avstemningen i 1972.25. september-plassen er en av de viktigste romanene fra 1970-årene, og da den kom ut i 1974 utløste den en voldsom debatt. Boken er blitt karakterisert som et av høydepunktene blant de sosialrealistiske romanene fra denne perioden, men den er samtidig farget av modernismens verdensbilde og virkelighetsoppfatning, og skaper slik en dyp gjenklang til Solstads tidligere romaner.

40 kalde bak månen bok .pdf Adelheid Seyfarth. A new scoop 7 pdf download (Randi Lothe Flemmen) A-ha .pdf last ned Jan Omdahl.

Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 1975 Lengde: 13 3/4 t. Passer for: Voksne Språk: Bokmål Innleser: Roy Bjørnstad.

RELATERTE BØKER