Vær en skravlekopp!

Vær en skravlekopp! - Venke Knutson, Marit O. Bromark | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Venke Knutson, Marit O. Bromark
DIMENSJON
11,31 MB
FILNAVN
Vær en skravlekopp!.pdf
ISBN
4245776320628

BESKRIVELSE

«Vil du spise scampi med oss til middag?» Nyskilte Venke Knutson så på det blide ansiktet til naboen og kjente seg lykkelig. Nå slapp hun å sitte ensom denne kvelden. Kort tid etterpå hørte hun et foredrag om ensomhet, en vår tids største helseplager, og fikk ikke fred. Noe måtte skje. Fylt med engasjement bestemte hun seg for å sette i gang en folkeaksjon for mer prat, mer skravling. En grønn kaffekopp skulle bli middelet hun trengte. I dag har over 350 kafeer valgt å bli med på hennes kampanje mot ensomhet. Velger du den spesialdesignede koppen som finnes på kafeene rundt om i landet viser du til omverdenen at du er klar for en prat! Så enkelt. Så utrolig viktig. I denne inspirerende og hjertevarme boken deler Venke Knutson fortellinger fra hele Norge om mennesker som har våget å ta en Skravlekopp. Noen har fått livet sitt endret. Alt takket være helt enkel kaffekopp.

Vær advart. Jordbærpikene er en restaurant beliggende i Vinterbro. Her kan du finne mer informasjon om Jordbærpikene, som inkluderer åpningstider, type mat og mer. Kanel Cafe er en restaurant beliggende i Sandvika.

Her kan du finne mer informasjon om Jordbærpikene, som inkluderer åpningstider, type mat og mer. Kanel Cafe er en restaurant beliggende i Sandvika. Her kan du finne mer informasjon om Kanel Cafe, som inkluderer åpningstider, type mat og mer. Det kan være mye god helse i en skravlekopp.

RELATERTE BØKER