Under overflaten

Under overflaten - Peter Scazzero | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Scazzero
DIMENSJON
5,28 MB
FILNAVN
Under overflaten.pdf
ISBN
1426618939582

BESKRIVELSE

Peter Scazzero lærte «the hard way»: Du kan ikke bli virkelig åndelig moden dersom du forblir menneskelig umoden. Selv om Scazzero var en erfaren pastor i en voksende menighet, var livet hans, troen og relasjoner usunne. Han unngikk sunne konflikter i «fredsskapingens» navn, undertrykte og overså egne følelser, brukte arbeidet for Gud som unnskyldning for å løpe fra Gud og levde uten grenser. I denne boken skisserer forfatteren de viktigste symptomene på emosjonelt usunn åndelighet. Deretter veiledes leseren med bibelske kjerneprinsipper om nødvendigheten av å ha kontakt med eget indre, historie og erfaringer, og nødvendigheten av hvile og daglige bønnepulsslag. Veiledningens mål er en forvandling av vår Kristus-relasjon og våre indre liv som skjer på dypet - under overflaten. «Under overflaten» er kjerneboken i Emosjonelt Sunn Åndelighet - kurset, som inkluderer andakts og bønnerytmeboken «Puls».

For det er nettopp dette du får: En intrikat, spennende historie og en troverdig, sympatisk karakter av en politikvinne du gjerne skulle hatt som din beste venn når det røyner på. Til toppen. film av Piotr Kuzinski - ''Under overflaten''.

Innbundet, Bokm... Under Overflaten; Klikk på ikonet til høyre i avspilleren for å se video i fullskjerm. Under overflaten.

RELATERTE BØKER