Tyske fallskjermjegere i Norge 1940

Tyske fallskjermjegere i Norge 1940 - Óscar González | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Óscar González
DIMENSJON
11,91 MB
FILNAVN
Tyske fallskjermjegere i Norge 1940.pdf
ISBN
7651748393575

BESKRIVELSE

Da Norge ble overfalt den 9. april 1940 benyttet de et våpen verden tidligere ikke hadde sett: fallskjermtropper. De tyske fallskjermtroppene ble ansett for å være eliten blant de tyske soldatene. De angrep flyplassen på Sola, Fornebu, Dombås, Narvik og ikke minst gjennomførte forsøket på å ta det norske kongehuset og regjeringen til fange på Midtskogen. Boken inneholder den komplette historien om angrepene de gjennomførte våren 1940. Mange av de overlevende fallskjermjegerne kommer her med sine personlige beretninger fra krigen, noe som aldri har vært publisert tidligere. Boken er rikt illustrert med bilder, malerier og kart.

Boken inneholder den ... Kjøp Tyske fallskjermjegere i Norge 1940 fra Bokklubber Da Norge ble overfalt den 9. april 1940 benyttet de et våpen verden tidligere ikke hadde sett: fallskjermtropper.

13.00. Arrangementet er gratis. FOTO: Bundesarchiv Tyske fallskjermjegere i Norge, nær Narvik.

RELATERTE BØKER