Ting å finne på når det regner

Ting å finne på når det regner - Marissa Stapley | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marissa Stapley
DIMENSJON
8,3 MB
FILNAVN
Ting å finne på når det regner.pdf
ISBN
7734348143055

BESKRIVELSE

Kan sannheten reparere et knust hjerte?Mae har tilsynelatende alt på stell. Hun har en flott kjæreste som elsker henne, en fremgangsrik jobb i firmaet hans og en stilig leilighet i New York. Men alt rakner den morgenen hun våkner og oppdager at det hele var bygd på løgner og at kjæresten er en svindler.Det er bare ett sted Mae kan dra: hjem til Alexandria Bay, den lille byen der hun vokste opp sammen med besteforeldrene. Men ingenting er som det pleier å være der heller. Mae oppdager at bestemoren er begynt å bli dement, og bestefaren har flyttet ut som følge av en stor hemmelighet bestemoren aldri hadde ment å avsløre. Hun treffer også ungdomskjæresten Gabe, som sliter med et gammelt traume som fortsatt hjemsøker ham.

Lytt. Ting å finne på når det regner Forfatter: Marissa Stapley Lån som lydbok.

Blir liksom ikke helt det samme å spise shave ice i bøtteregn 🙁 Så i dag vil jeg gi dere mine topp 10 ting man kan finne på med barna når det regner ute 🙂 1. Plaske i vanndammer Når barna har vært flinke å gi fra seg smokkene, får de en belønning for god innsats.

RELATERTE BØKER