Sosialdemokratiet

Sosialdemokratiet - Nikolai Brandal, Øivind Bratberg, Dag Einar Thorsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nikolai Brandal, Øivind Bratberg, Dag Einar Thorsen
DIMENSJON
6,74 MB
FILNAVN
Sosialdemokratiet.pdf
ISBN
1123177558648

BESKRIVELSE

I denne boka analyseres sosialdemokratiet som politisk praksis og ideologi i en internasjonal sammenheng. Med utgangspunkt i sosialdemokratiets idégrunnlag diskuterer forfatterne politiske utfordringer i samtid og fremtid. Har litteraturliste og register.

Slik ble det ikke. Derfor vil Arbeiderpartiet alltid være på vakt mot det som fyrer opp hatet, og slå ... Pris: 362,-.

Startskuddet for sosialdemokratisk regjeringspolitikk, med den betydning vi i dag legger i "sosial­demokrati", begynte i Sverige i 1932 da Per Albin Hansson (1885-1946) ble stats­minister for Sveriges social­demokratiska arbetareparti ... Europa-ekspert sier det paradoksalt nok er partier på ytre høyrefløy som har klart å fange opp mange arbeiderstemmer. Til denne dag er sosialdemokratiet og en sterk fagbevegelse de viktigste pådrivere og forsvarere av den norske modellen. Men modellen - som Eia beskriver på en innsiktsfull og vittig måte - er sterk, fordi den har store kvaliteter for de brede lag i samfunnet.

RELATERTE BØKER