Min søsters søster

Min søsters søster - Selima Hill | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Selima Hill
DIMENSJON
3,44 MB
FILNAVN
Min søsters søster.pdf
ISBN
6574741032870

BESKRIVELSE

Selima Hill ble født i London i 1945.I en årrekke skrev hun bare for notatboken sin uten å ville dele det hun skrev med noen. Hun skilte skarpt mellom sin indre "skriveverden" og det som skjedde henne ute i verden. Først etter at hun var godt voksen, begynte hun å sende enkeltdikt inn til aviser og tidsskrift, og en dag fikk hun telefon fra en forlagsredaktør og tilbud om utgivelse. Men overgangen fra å betro seg til notatboken og skulle åpne seg for leseren, var smertefull og komplisert. Til sammen har Selima Hill gitt ut åtte diktsamlinger. Den foreløpige siste samlingen kom i 2002 og har tittelen Portrait of My Lover as a Horse. Hanne Bramness norske gjendiktning er hentet fra samlingene Violet (1997) og Bunny (2001).

Romanen handler om de to søstrene Korede og Ayoola, som har vokst opp med en sadistisk far og en dominerende mor i et pent strøk i Lagos. Min søster og min søsters barn, meg selv og mine tre. Vi fyller vognen slik at nå du på hesteryggen sitte må.

Christian skal hente trillebåra i den mørke og skumle stallen og når Kathrine skremmer han blir det ikkje betre. Jeg vet at dette er litt sykt, men igår sov jeg. Plutselig våkna jeg av en full søster som skulle legge seg ved siden av meg (moren min var borte så jeg sov på rommet hennes, bedre seng) Hun lå der kun iført truse, og jeg ble helt vill av meg.

RELATERTE BØKER