Farlige forhold

Farlige forhold - Viveca Sten | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Viveca Sten
DIMENSJON
7,79 MB
FILNAVN
Farlige forhold.pdf
ISBN
1470101921882

BESKRIVELSE

Det er vinter og snøstorm på skjærgårdsøya Sandhamn. På selveste julaften tar en forkommen kvinne den siste båten ut til øya. 2. juledag blir det funnet et lik på stranden nedenfor Seglarhotellet og kriminalinspektør Thomas Andreasson må avbryte ferien sin. Farlige forhold er et åndeløst spennende vinterdrama på et isete og øde Sandhamn, og en historie om brutte løfter, fortrengte minner og skjult skam. "Handlingen krydres med de hverdagslige utfordringene på Sandhamn. Jeg synes Stenskriver bedre og bedre for hver gang og overgår denne gang Camilla Läckberg." Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa

Alle strømskap og nettstasjoner skal dessuten være lukket og låst til enhver tid. Melde farlige forhold; Meld fra om farlige forhold. Observerer du skader på strømskap, strømledninger eller andre farlige forhold, så ta kontakt på Skagerak Netts døgnåpne feilmeldingstelefon 35 51 89 91.

Oppdager du en åpen dør så send oss en melding med: bilde av skaden. Dette er farlige forhold. Det er en rekke situasjoner der du bør varsle Elvia så fort du kan: Åpent eller ødelagt elektrisk skap.

RELATERTE BØKER