Farlige forhold

Farlige forhold - Viveca Sten | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Viveca Sten
DIMENSJON
10,18 MB
FILNAVN
Farlige forhold.pdf
ISBN
1646986584800

BESKRIVELSE

Det er vinter og snøstorm på skjærgårdsøya Sandhamn. På selveste julaften tar en forkommen kvinne den siste båten ut til øya. 2. juledag blir det funnet et lik på stranden nedenfor Seglarhotellet og kriminalinspektør Thomas Andreasson må avbryte ferien sin. Farlige forhold er et åndeløst spennende vinterdrama på et isete og øde Sandhamn, og en historie om brutte løfter, fortrengte minner og skjult skam. "Handlingen krydres med de hverdagslige utfordringene på Sandhamn. Jeg synes Stenskriver bedre og bedre for hver gang og overgår denne gang Camilla Läckberg." Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa

Alle våre strømskap og nettstasjoner skal være lukket og låst. Oppdager du en åpen dør så send oss en melding med: bilde av skaden. Dette er farlige forhold.

Observerer du skader på strømskap, strømledninger eller andre farlige forhold, så ta kontakt på Skagerak Netts døgnåpne feilmeldingstelefon 35 51 89 91. Trær over strømledningene, ledninger med lav høyde eller ledninger på bakken må meldes inn umiddelbart. Selv om definisjonen av kritikkverdige forhold favner bredt, er det en del forhold som ikke automatisk faller inn under varslingsreglene.

RELATERTE BØKER