Den uskyldige

Den uskyldige - Harlan Coben | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harlan Coben
DIMENSJON
10,36 MB
FILNAVN
Den uskyldige.pdf
ISBN
1343925935070

BESKRIVELSE

Matt Hunters liv har allerede blitt ødelagt en gang tidligere. Som tjueåring havnet han i en slåsskamp som endte med at han tok livet av en annen mann. Det kostet han fire år i fengsel, men nå har han slitt for å bygge opp livet sitt igjen. Han jobber som advokat, er gift og venter barn. Da han mottar en merkelig video på mobiltelefonen, skjønner han at han har en farlig mann etter seg. Hele Matts tilværelse er truet, og han kan ikke stole på noen, selv ikke sin kone, som det viser seg har løyet om alt.

Tilbake til søkeresultater. Den uskyldige Harlan Coben (Innbundet) Tips en venn 103 kr Midlertidig utsolgt.

Hylekoret etter fjerningen av ordet «indianer» fra Store Norske Leksikon, viser hvor lite vi nordmenn forstår oss på egen rasisme. Den danske thriller 'Den skyldige' følger politibetjenten Asger Holm, der besvarer et 112-opkald fra en kidnappet kvinde. Da røret bliver lagt på, står Asger tilbage med få spor, en potentielt dødbringende sag og tiden imod sig. Den uskyldige (Ebok) av forfatter Harlan Coben.

RELATERTE BØKER