Den elektroniske forvaltningen og loven

Den elektroniske forvaltningen og loven - Dag Wiese Shcartum | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Wiese Shcartum
DIMENSJON
9,30 MB
FILNAVN
Den elektroniske forvaltningen og loven.pdf
ISBN
6478777189148

BESKRIVELSE

Boken gir en sammenhengende oversikt over lovgivning som offentlig forvaltning må følge når de treffer vedtak ved hjelp av elektroniske hjelpemidler. Gjennomgangen omfatter viktige enkeltbestemmelser og sammenhenger mellom blant annet: personopplysningsloven, forvaltningsloven, offentleglova, arkivlova og diskriminerings- og tilgjengelighetsloven. Behovet for en integrert fremstilling av lovgivningen oppstår fordi flere lover ofte må anvendes samtidig og at hver lov ikke alltid er utformet ut fra hensyn til de andre lovene som gjelder. Forfatteren ser på sammenhenger mellom innholdet i lover og forskrifter som ofte ikke fremgår av lovteksten, og som lovgiver ikke alltid tydelig har vurdert.

juni 2001 nr. 81 om elektronisk signatur § 5.

90 (ikr. 1 jan 2008 iflg. kommunikasjon i forvaltningen, mellom forvaltningsorganer, og mellom forvaltningen og privat sektor (publikum og næringsliv), er kommet på plass.

RELATERTE BØKER