Vrakgodshjerte

Vrakgodshjerte - Finn Lorens Nilsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn Lorens Nilsen
DIMENSJON
8,30 MB
FILNAVN
Vrakgodshjerte.pdf
ISBN
1479002723401

BESKRIVELSE

Finn Lorens Nilsen er debutant med denne diktsamlingen. Diktene i samlingen utgjør en syklus, kanskje kan de leses som et slags album over nære relasjoner. Det er presise og til dels humoristiske portretter som for eksempel En far, Hans sønn, Min søster og Onkel. Selv om diktene presenterer dikter-jegets relasjoner, er de umiddelbart gjenkjennelige og tilgjengelige også for leseren.

mai 2012. De ordinære katalogene vår inneholder bare en brøkdel av bøkene vi har i hyllene. 1 Norwegische Bücher SKn Schönliteratur A Abr 1.1 Abr.

Cappelens Forlag a s, Oslo 2001 Abrahamsen, MiRee Daviti J.W. Cappelens Forlag a s, Oslo 2004 Agerholm, Susanne Liv laga H.

RELATERTE BØKER