Velferd og rettferd

Velferd og rettferd En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,70 MB
FILNAVN
Velferd og rettferd.pdf
ISBN
9381346047818

BESKRIVELSE

I rundt 40 år har Asbjørn Kjønstad hatt en sentral posisjon i rettsvitenskap og lovgivningsarbeid. Hans produksjon og faglige spennvidde er imponerende.Asbjørn Kjønstad fyller 70 år den 6. februar 2013. I den anledning vil vi feire ham med et festskrift som avspeiler hans store innsats på flere juridiske fagområder.I dette festskriftet bidrar 47 aktører fra inn- og utland med artikler knyttet opp mot Kjønstads mangfoldige forskningsfelt. Sammen med en bibliografi over Asbjørn Kjønstads eget forfatterskap gjenspeiler de faglige bidragene bredden og dybden i hans interesse- og arbeidsområde..

Sammen med en bibliografi over Asbjørn Kjønstads eget forfatterskap gjenspeiler de faglige bidragene bredden og dybden i hans interesse- og arbeidsområde. Velferd.no har forsøkt å få svar fra arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie på hvordan hun stiller seg til etableringen av et Nav-ombud. Vi har oversendt følgende spørsmål til statsråden i en e-post til departementet: 1. Pris: 1150,-.

Kjøp boken Velferd og rettferd (ISBN 9788205424432) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER