Naustet

Naustet - Jon Fosse | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Fosse
DIMENSJON
8,30 MB
FILNAVN
Naustet.pdf
ISBN
2715797350386

BESKRIVELSE

Tre dagar ein sommar utspeler det seg ei trekanthistorie mellom eg-personen, barndomskameraten Knut og kona til Knut. Naustet er spennande som ein kriminalroman, skriven i ein repeterande, suggererande stil. Romanen handlar om vennskap, kjærleik, sjalusi og død. Naustet kom ut i 1989 og var eit gjennombrot for Jon Fosse her i landet. Boka er ein av dei sentrale romanane til Jon Fosse, og opningsreplikken har vorte ein klassikar: «Eg går ikkje ut lenger, ei uro er kommen over meg, og eg går ikkje ut.»

Dette er nå blitt er moderne rorbu på 50m2 med brunbeisete vegger og hvitmalte vindu. Naustet Spiseri er vår a la carte restaurant i et røft, intimt og stemningsfylt sjønaust med fokus på kvalitet, tradisjon og sjømat. Brovingen Mat & Vin tilbyr et personlig gourmetkjøkken der tilberedningsmetoder av gode lokale råvarer utsettes for en innovativ gastronomisk tankegang og er en av regionens beste restauranter. Naustet i Sigerfjord, Sortland, Norway.

Last ned DNT Hyttebetaling på mobilen. Da kan du enkelt betale både for overnatting og mat på ... Naustet har fått navnet ettersom det er et eget bygg på områdets østside der det i første etasje er sløyerom og rom for oppbevaring av fiskeutstyr.

RELATERTE BØKER