Når vi forstår

Når vi forstår - Målfrid J. Frahm Jensen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Målfrid J. Frahm Jensen
DIMENSJON
8,48 MB
FILNAVN
Når vi forstår.pdf
ISBN
8131627575962

BESKRIVELSE

"når vi forstår" er Målfrid J. Frahm Jensen sin fjerde diktsamling. Boken er illustrert med blyanttegninger av Unni Ustad Figenschou. "når vi forstår" er skrevet med nærhet og innlevelse. Diktene speiler forfatterens tanker, undring og spennvidden i menneskelivet. Målfrid gir en sterk og livsnær diktsamling.

Apotekene innfører nå maksgrense på fem kunder av gangen, og setter opp markeringstape ved skranken for å be kunder om å holde 1-meters avstand. Når barn hører, men ikke lytter har ... Vi vil takke ansatte ved NAV Hjelpemiddelsentral Møre og Romsdal, PPT Ålesund, Statped Midt, HLFs foreldre-barn utvalg og barn og foreldre med APD som har bidratt til utarbeidelsen av heftet.

En av Norges aller mest kjente regissører og serieskapere går nå kraftig ut mot kulturministeren i et åpent brev på Facebook. Misforståelse oppstår når du tror du forstår, men har koblet feil. Misforståelse oppstår når mottaker foretar kobling, men koblingen medfører feil eller blir misvisende.

RELATERTE BØKER