Jeg er jo ikke Jesus heller!

Jeg er jo ikke Jesus heller! - Inger Helene Nordeide, Anders Skogstad, Ståle Einarsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Helene Nordeide, Anders Skogstad, Ståle Einarsen
DIMENSJON
11,36 MB
FILNAVN
Jeg er jo ikke Jesus heller!.pdf
ISBN
1862706837092

BESKRIVELSE

Hvordan er det å være prest i Norge? Er prester mer utsatt for belastninger i arbeidet enn andre? I denne boken analyseres presten som arbeidstaker og Kirken som verdslig arbeidsgiver. Forfatterne har gjort en undersøkelse av arbeidsmiljøet og arbeidssituasjonen til 780 norske prester. Konklusjonen er urovekkende: Prester opplever sitt arbeid som meningsfylt, men svært belastende. De har en høy risiko for å utvikle symptomer på utbrenthet over tid. I denne boken diskuteres det hvordan prester selv, deres overordnede og Kirken som arbeidsgiver og organisasjon, kan forebygge utbrenthet og forbedre prestenes arbeidsmiljø og arbeidssituasjon. Boken viser at slik forebyggende aktivitet er høyst nødvendig. Inger Helene Nordeide er utviklingsleder ved Senter for Livsmestring i Jølster. Anders Skogstad og Ståle Einarsen er professorer i arbeids- og organisasjonspsykologi ved Universitetet i Bergen.

Pris kr 288 (spar kr 41). Se flere bøker fra Inger Helene Nordeide. Les Jeg er jo ikke Jesus heller! boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside.

Kjøp boken Jeg er jo ikke Jesus heller! av Inger Helene Nordeide, Anders Skogstad, Ståle Einarsen (ISBN 9788245006193) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER