I skyggen av Eggen; storhetstiden, fallet og veien tilbake for Rosenborg ballklubb

I skyggen av Eggen; storhetstiden, fallet og veien tilbake for Rosenborg ballklubb - Birger Løfaldli | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Birger Løfaldli
DIMENSJON
6,38 MB
FILNAVN
I skyggen av Eggen; storhetstiden, fallet og veien tilbake for Rosenborg ballklubb.pdf
ISBN
6710117321811

BESKRIVELSE

Nils Arne Eggen skapte tidenes idrettseventyr i Trøndelag. Rosenborg ble suverene i Norge, deretter Nordens flaggskip og like før årtusenskiftet blant Europas beste fotballag. Suksessen gjorde klubben styrtrik.I 2002 sa Eggen takk for seg. Dette er boka om hva som skjedde etterpå. Da kontinuitet ble erstattet av gjentatte trenerbytter og lederskifter. Da RBK gikk fra å være i en økonomisk særstilling til å måtte ty til sluttpakker og investorhjelp. Og da åpenhet og hjertevarme ble erstattet med moralsk forfall.Rosenborg forsvant ikke bare fra det gode selskap i Europa. De mistet også det sportslige hegemoniet i Norge. Nå forsøker klubben å finne tilbake suksessoppskriften.I Skyggen av Eggen er den usminkede historien om hva som har skjedd i Norges største fotballklubb etter årtusenskiftet. Hovedpersonen er mannen som ga seg for tolv år siden: Nils Arne Eggen.

I Skyggen av Eggen er den usminkede historien om hva som har skjedd i Norges største fotballklubb etter årtusenskiftet. Storhetstiden, fallet og veien tilbake for Rosenborg Ballklub. Da alle var trøndere De første årene av 1990-tallet var dystre for Trondheim. Nils Arne Eggen skapte tidenes idrettseventyr i Trøndelag.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok | 9788248915607 Pris: 302,-. innbundet, 2014.

RELATERTE BØKER