Gull

Gull - Arnfinn Johnsen, Åge Dalby | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnfinn Johnsen, Åge Dalby
DIMENSJON
5,60 MB
FILNAVN
Gull.pdf
ISBN
3746199669570

BESKRIVELSE

Gjennom tyve år har den prisbelønte fotografen Arnfinn Johnsen fått anledning til å portrettere alle våre olympiske gullmedaljevinnere, fra Hjallis til Johaug. Her møter vi menneskene bak medaljene, og for en sjelden gangs skyld uten idrettstøy og sponsormerker. Ved siden av fotografiene får hver og en av de 101 norske OL-vinnere hvert sitt tekstlige portrett, ført i pennen av Åge Dalby. GULL er en praktfull kavalkade over vår stolte idrettshistorie, og en flott gavebok til alle sportsinteresserte nordmenn.

Alt gull som fortsatt finnes i kvartganger i grunnfjellet tilhører staten. Gjennom menneskets historie er det utvunnet cirka 100.000 tonn gull. Her finner du smykker i hvitt gull, gult gull og sølv for å nevne noe, både med og uten steiner.

Her deler vi også våre beste tips til hvordan du vedlikeholder smykkene. Husk at du alltid er velkommen til din nærmeste butikk, hvor vi kan hjelpe deg personlig. Som en av Skandinavias største gullkjøpere fra privatpersoner kan vi alltid tilby konkurransedyktige priser.

RELATERTE BØKER