Gründerboka for kvinner

Gründerboka for kvinner - Kjersti Wold, AnnBeth Bergh | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Wold, AnnBeth Bergh
DIMENSJON
4,5 MB
FILNAVN
Gründerboka for kvinner.pdf
ISBN
4193737302069

BESKRIVELSE

Dette er en bok for kvinner som har lyst til å starte sin egen bedrift eller virksomhet. Denne boken viser hvordan ideer, drømmer og ønsker om en ny og mer selvstendig arbeidssituasjon kan bringes ut i livet. I denne boka får du konkrete tips og råd om hvordan du etablerer ditt eget firma, du får informasjon om valg av selskapsform, registering i Brønnøysund, regnskap og lignende praktiske forhold, men samtidig handler boka også om de psykologiske aspektene knyttet til det å etablere sin egen arbeidsplass. . Den belyser praktiske forhold som hvordan du finner et egnet lokale, hvordan du driver markedsføring og hvordan du utvikler flere bein å stå på. Men den ser også på hva det er som motiverer deg, - og hva som kan hjelpe deg til større oppfinnsomhet, pågangsmot og utholdenhet.Kjersti Wold, forfatter, kursleder og mangeårig selvstendig næringsdrivende innen litteratur og kultur, og AnnBeth Bergh, gründeren bak barnematserien ""Småfolk"" og bilbladet Autofemina, deler rikelig av både erfaringer og kunnskap.

Jeg er redd for at den fokuserer veldig mye på coaching og er av typen "follow your dreams", og litt mindre på det faglige. I beskrivelsen står det at den tar for seg litt om registrering i Brønnøysundregistrene, regnskap ol., som er nøyaktige tema jeg vil ha.

Denne boken viser hvordan ideer, drømmer og ønsker om en ny og mer selvstendig arbeidssituasjon kan bringes ut i livet. Dette er en bok for kvinner som har lyst til å starte sin egen bedrift eller virksomhet. Denne boken viser hvordan ideer, drømmer og ønsker om en ny og mer selvstendig arbeidssituasjon kan bringes ut i livet.

RELATERTE BØKER