Gratis og uforpliktande verdivurdering

Gratis og uforpliktande verdivurdering - Marit Eikemo | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Eikemo
DIMENSJON
12,26 MB
FILNAVN
Gratis og uforpliktande verdivurdering.pdf
ISBN
3268337745122

BESKRIVELSE

Hanne er lei av å sjå dei vellykka vennene frå studietida bu i villa med hage, mens ho sjølv går på veggane i den same gamle leilegheita, med mann og to små barn. Men no har draumehuset dukka opp. Vi følgjer Hanne og Andreas dei siste dagane før bodrunden. Mens dei går gjennom prospektet, rom for rom, blir også deira eige samliv kartlagt, og fleire spørsmål melder seg: Kven er det som eigentleg har dratt lasset alle desse åra? Er lengten etter draumehuset like mykje eit forsøk på å få forholdet og livet til å henge saman? Og kva konsekvensar får fortidas små og store svik for den viktige avgjerda som ligg framfor dei? Gratis og uforpliktande verdivurdering er ein underhaldande og overraskande roman om draumen om det perfekte liv.

Forfatter: Eikemo, Marit: Utgitt: 2018: Velg og bestill. Om boken.

Klikk over for å velge din lokale megler . Gratis og uforpliktande ferdig.qxp_Layout 1 12.03.2018 09:13 Side 3. Marit Eikemo.

RELATERTE BØKER