Butikksongar

Butikksongar - Helene Hovden Hareide | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helene Hovden Hareide
DIMENSJON
4,5 MB
FILNAVN
Butikksongar.pdf
ISBN
5225517700866

BESKRIVELSE

Bli med inn i eit fargerikt og bråkete landskap, alle som har handla inn til tirsdagsmiddagen kjenner det berre så altfor godt, og samtidig - kanskje ikkje i det heile? I boka høyrer vi tre ulike stemmer fortelje historier om matvarer, menneske og liv i rørsle og stillstand. Ein butikkmann bur på ein stad alle drar frå, ei småbarnsmor drøymer om marknadskrefter og Adam Smith, og frå vindauget sitt ser ei eldre kvinne slaktebilen nærme seg. Dikta er lett tilgjengelege, slik varene i hyllene er det. Men pirk litt i overflata og spør deg sjølv: Når lytta du sist til musikken i butikken?

Mange av venane hans har flytta, og han saknar kjærasten som også har flytta til byen, mens han sjølv vil bli. Aschehoug Univers . Læremidler og undervisningstips for grunnskole, videregående og voksenopplæring.

Bli med inn i eit fargerikt og bråkete landskap, alle som har handla inn til tirsdagsmiddagen kjenner det berre så altfor godt, og samtidig - kanskje ikkje.. «Butikksongar» er delt i tre delar. Kvar del har ein eigen stemme, der ein person fortel si historie.

RELATERTE BØKER